Op zoek naar een schitterende website? Wij bouwen deze voor je. Een standaard versie bouwen wij in Wordpress, wil je meer animaties, wijken we uit naar Adobe Muse.
The Big Boys Table
v.a. € 300,00
Maak je uitingen op jouw Social Media kanalen krachtiger met beeldmateriaal! Wij bieden 5-packs aan visuele content die past bij jouw organisatie
The Big Boys Table
€ 350,00
Jouw klant hoeft nooit meer een formulier uit te printen, ondertekenen en met de post retour te sturen. Wij (ver)maken je (oude) formulieren, zodat deze volledig digitaal kan worden ingevuld en worden verzonden.
<
The Big Boys Table
v.a. € 200,00

WEBSITE + SOCIAL MEDIA + APP =

DIGITALE MEDIA

Meestal denk je gelijk aan een website en daar is het ook allemaal mee begonnen. Nu zijn we een paar stappen verder en gaan we het gesprek aan door o.a.  Social Media.

 

Al deze communicatie kun je bundelen binnen een eigen Company App.

Door een goede zichtbaarheid en actief te zijn op zo veel mogelijk kanalen, verhoog je je naamsbekendheid. Dit zijn essentiële onderdelen van Company Branding.

 

 

 

 CAMPAGNES

MAILINGS

DIGITALE MEDIA

HUISSTIJL

WEBSITEJe website is meestal de eerste indruk die een prospect krijgt van je organisatie. Zorg dus dat deze er goed uitziet en nog belangrijker, niet alleen op je PC! Responsive wordt dat genoemd; ervoor zorgen dat je website ook toegankelijk is voor tablets en smartphones. Wij bouwen de mooiste websites en leveren deze af met een basis SEO (Search Engine Optimalization), zodat je (toekomstige) klanten je kunnen vinden. Wat wij van je nodig hebben is tekst en een moment om samen jouw beste beeldmateriaal te kiezen (die binnen je huisstijl past).PRIJZEN 

LIEVER PARALLAX SCROLLING?

GEEN PROBLEEM!

SOCIAL MEDIA DESIGNVergeet niet je huisstijl door te trekken naar je Social Media kanalen. Het leuke van deze diverse kanalen is dat je je branding kunt aanpassen aan je publiek. Zo kun je Facebook 'persoonlijker' maken dan LinkedIn.Wij zorgen ervoor dat je huisstijl terugkomt binnen je Social Media kanalen. We plaatsen geen berichten, maar bieden je wel opvallende visuele content. Content die jouw Company Branding versterkt.

COMPANY APP"There's an app for that!" Het mooie van een App is dat je al je communicatie (en meer) kan bundelen. Naast het delen van praktische informatie, gebruik je deze ook om regelmatig onder de aandacht te komen. Door middel van push-notificaties informeer je je publiek over nieuwe ontwikkelingen. Wij verzorgen de vormgeving van de App zodat deze aansluit op je huisstijl. Daarnaast kun je onze campagnes integreren om leads te verzamelen.

Voorbeeld applicatie voor Sunday's zonnestudio