Online diensten |
Zichtbaarheid
Conversies
Search Engine Optimalization
Search Engine Advertizing
Huisstijl & Branding
Websites
Emailings
 

De tijden zijn veranderd. Verkoop wordt niet meer gedaan offline, maar de eerste selectie wordt online gemaakt. Natuurlijk is mond-op-mond reclame en klanttevredenheid belangrijk, maar heeft een kleiner bereik dan online zichtbaarheid. Wij zorgen voor een wijder bereik, meer leads en dus meer kans op (nieuwe) klanten door onze online diensten.

Bekijk onze diensten

Search Engine Optimalisation (SEO)

Beter gevonden worden op Google

Iedereen wil op de eerste pagina terecht komen als iemand zoekt naar jouw dienst of product. Dat is niet eenvoudig. De concurrentie is meestal hoog en daarnaast vecht je ook tegen de betaalde zoekopdrachten. Om dit te verbeteren is het nodig om jouw website aan te passen die rekening houdt met de algoritmes van Google. Search Engine Optimalisation (SEO) noemen we dit. Aangezien 98% van alle zoekopdrachten in Nederland via Google wordt gedaan, is het belangrijk hierop te concentreren. Met de komst van Windows 10 zal Bing ook (langzamerhand) meer worden gebruikt. Vlak deze laatste dus niet uit.

Content is een belangrijk onderdeel binnen SEO, maar er zijn meer aandachtspunten waaraan jouw site moet voldoen voor een hogere ranking. Deze optimalisaties zien jouw bezoekers meestal niet, maar Google wel.

Tags: Lange termijn, vindbaarheid, kwaliteit, content

Search Engine Advertizing (SEA)

Snelle betaalde conversies

Google Adwords is dé meest gebruikte vorm van SEA. Starten van een campagne lijkt eenvoudig. Je zult het verkeer richting jouw website zien stijgen, maar je krijgt ook te maken met een hoge bouncepercentage, geen conversies en een hoge rekening wanneer deze niet goed is ingericht. Google vindt dit natuurlijk niet erg, zij helpen jou graag van jouw marketingbudget af.

SEO en SEA hangen nauw samen. Des te beter jouw SEO is hoe lager de prijs per klik is ten opzichte van jouw concurrenten.

Tags: Korte termijn, conversies, betaald

Huisstijl & Branding

Basis voor Branding

Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit en wil een bepaald gevoel geven aan de ontvanger. Uiteindelijk is het doel om op basis van afbeeldingen en taalgebruik een bepaalde doelgroep tot je te winnen, zich verbonden voelen aan jouw merk. Branding is erg “persoonlijk”. Het moet passen bij de bedrijfscultuur, het product en het moet opvallen.

Huisstijl uit zich in alle uitingen die een bedrijf zal doen, zoals flyers, folders, website en social media post. Afwijken mag natuurlijk altijd, als het maar in dezelfde stijl gebeurd, zodat het herkenbaar is voor de ontvanger.

Tags: Branding, identiteit, onderscheiden

Email Campagnes

De kracht van herhaling

De nieuwsbrief van bedrijven… Ja natuurlijk moet je die uitbrengen… een keer. Wij zien dat de nieuwsbrief de laagste prioriteit heeft binnen organisaties terwijl het zo’n krachtig medium is. Nieuwsbrieven zijn er om jouw publiek keihard te overtuigen dat zij en hun kennissen bij jou moeten kopen te informeren natuurlijk. Nieuwsbrief is de kracht van herhaling, een goede call-to-action te plaatsen waardoor je bezoekers naar je site trekt en een persoonlijke introductie. Dit zal op lange (en op korte) termijn zijn vruchten afwerpen.
Tags: Emailings, conversies, webshop, automation

“Goede club. Veel praktijk ervaring in de IT sector. Professionele aanpak, meedenkend, ambitieus, enthousiast. Niet lullen maar poetsen mentaliteit. veel creativiteit en out of the box denken. Voor ons een partner waar we in de toekomst vaker mee zullen werken.”

Nils 't Hart - Improved IT