Wij maken een passend logo voor jouw organisatie. Volledig afgestemd op de manier hoe jij zaken doet. Wij maken deze vertaling.
The Big Boys Table
v.a. € 200,00
Wij maken een passend bedrijfsprofiel voor jouw organisatie. Dit profiel versterkt het gevoel waarom klanten zaken met jou moeten doen! Natuurlijk maken we deze op in de stijl die het beste aansluit op jouw organisatie.
The Big Boys Table
v.a. € 150,00
Wij trekken jouw huisstijl door binnen je Social Media kanalen. Denk hierbij aan het opmaken van je header, background en profilepicture.
The Big Boys Table
€ 200,00
Wij lichten jouw producten uit in een schitterende flyer, zodat jouw klant ziet waarom ze deze bij jou moeten kopen!
The Big Boys Table
v.a. € 200,00

HUISSTIJL

Je huisstijl gaat verder dan alleen een logo en wat briefpapier. Huisstijl is alomvattend. Het zorgt voor je identiteit en het bepaalt dat een prospect zaken met jouw organisatie gaat doen. Deze afweging wordt in minder dan 2 seconden gemaakt, puur op emotie.

PRIJZEN

 CAMPAGNES

MAILINGS

DIGITALE MEDIA

HUISSTIJL

LOGOEen logo is het meest opvallende onderdeel van je huisstijl. Hierin kunnen de belangrijkste kenmerken al in verwerkt zijn, zoals de kleuren, typografie en het beeldmerk. Uitleg over het logo vn The Big Boys Table. Hierin zijn alle onderdelen verwerkt die ook binnen de huisstijl verder zijn opgenomen.

PAPIERWINKELJe website zorgt meestal voor de eerste indruk. Naast je digitale documenten is het handig om ook fysieke documenten in bezit te hebben. Na een persoonlijk gesprek bij een prospect, wil je graag naslagwerk achterlaten. Denk aan een bedrijfsprofiel of een product flyer. De attentiewaarde is hoger door deze in fysieke vorm aan te bieden en het zorgt voor herkenning van jou organisatie. BEDRIJFSPROFIELBijna elke onderneming heeft tijdens zijn start een bedrijfsprofiel gemaakt. Wellicht is deze in de loop der jaren bijgewerkt en aangepast, maar in de basis is dit nog steeds het document die x jaar geleden is opgemaakt. Pak dit profiel er even bij en vraag je het volgende af: "Zou iemand dit hele document doorlezen?", "Nodigt dit uit om zaken met mij te doen?", "Gebruik ik nog steeds dezelfde 'taal'?". Wij visualiseren je bedrijfsprofiel en maken hem op in je (nieuwe) huisstijl. Minder tekst, meer beeld, alles voor een hogere conversiewaarde!PRIJZEN  

NAAR BOVEN