CAMPAGNES

Alles draait om leads, kwalitatieve leads. Sales is effectiever wanneer zij ondersteuning krijgt vanuit een campagne. Per periode wordt aandacht geschonken aan een bepaald product of dienst van jouw organisatie. Het maakt ons niet uit of het een bestaand of een nieuw product is. Wij passen onze aanpak er op aan.

 

Voor jouw campagnes creëren we een eigen identiteit met bijbehorende documentatie, mailers en (visuele) content. Om nóg meer rendement (lees: succes) uit jouw campagne te halen is een goede opvolging cruciaal.

 

Een campagne is een opvolging van verschillende acties:

 

ONDERWERP DESIGN VERZENDING OPVOLGING

 

 CAMPAGNES

MAILINGS

DIGITALE MEDIA

HUISSTIJL

Alles draait om leads... kwalitatieve leads. Voor jouw campagnes creëren we een eigen identiteit met bijbehorende documentatie, mailers en (visueel) content.
The Big Boys Table
v.a. € 999,00 New

 

Bied je diensten aan binnen je campagne

 

 

Bied je producten aan binnen je campagne

 

 

Je kunt natuurlijk ook je producten en diensten combineren in een oplossing en deze aanbieden binnen een campagne


﷯ KEUZE VOOR EEN ONDERWERP Alle campagnes beginnen met het maken van een keuze. Dit kan een product, dienst of oplossing zijn. Houd je campagnes concreet en direct, zodat jouw sales gerichter kan werken. 
﷯ VERZENDING CAMPAGNE Natuurlijk kies jij de communicatiekanalen. Een gezonde combinatie van drukwerk, digitaal en via Social Media. De keuze hangt mede af van je mailingsbestand.
Bij elke campagne die wij voeren, maken we ook een 'landingpage' aan. De ontvanger vindt daarop meer informatie vinden of kan zich registreren zodat er contact met hem wordt opgenomen. Conversie is waar het allemaal om draait, leads willen we hebben! 
﷯OPVOLGING Een campagne slaagt nooit zonder opvolging. Een goede opvolging is een telefonische acquisitie of een additionele campagne op te starten bijvoorbeeld via Social Media. 
﷯ DESIGN VAN DE CAMPAGNE Verkoop is gebaseerd op emotie. Daarom zorgen wij dat jouw design de juiste emotie oproept bij de ontvanger. THE BIG BOYS TABLE maakt deze vertaalslag! ﷯

NAAR BOVEN