TERUG

 

MEER WINST

 

Dat is het doel van The Big Boys Table. Meer winst door een meer omzet te behalen en niet door lasten te verminderen. Wij helpen commerciële bedrijven met het versterken van hun salesforce. Nee, we gaan je sales niet trainen, we gaan jouw organisatie sterker maken!

 

Succes ligt niet alleen aan jouw sales

Een goede salesman biedt geen garantie voor een succes voor je organisatie. Zoals de Amerikanen zeggen: “You can’t polish a turd”. Je kunt nog zo je best doen om je product of dienst te verkopen, maar als je niet beschikt over de juiste tools, bemoeilijkt dit het "winnen" van de deal.  “You can’t polish a turd”Sales heeft tools nodig of beter gezegd, een sterk bedrijf nodig die deze tools levert!

 

Opvallen

Je bent bijzonder wanneer je opvalt, maar andersom kan ook natuurlijk. Door een ander te laten ervaren wat je kunt, wat je doet en daarmee bewijs leveren, groeit het vertrouwen. De klantbeleving wordt gevormd door je Company Branding. Dit vertrouwen maakt je bedrijf sterk en maakt automatisch ook je sales sterker. Hierdoor vergroot je het bereik en zal je meer opdrachten scoren.

Naast je bedrijfsnaam, is de huisstijl ook essentieel om een goede indruk te maken. Als iets niet verzorgd is, geeft het ook een minder vertrouwd gevoel. “You’ll never get a second change, for a first impression”, dit geldt dus ook voor jouw “etalage”.

 

Communiceren kost tijd

Toch heeft (of maakt) niet elke organisatie de tijd en/of ruimte om voldoende aandacht te besteden aan (bedrijfs-)uitingen. Denk hierbij aan bloggen, posts op Social Media, mailingcampagnes etc. Je kunt meer informatie geven over je bedrijf, product of over jezelf. Gebruik meer communicatiekanalen voor een hogere impact.

 

Focus

Verkoop is en blijft topsport en op dit moment is dit lastiger geworden, doordat het aankoopporces van klanten is veranderd. Speel hierop in. Analyseer de trends binnen jouw markt, bekijk je eigen kracht, en focus je op één bepaalde dienst/product per kwartaal. Hierdoor is het overzichtelijk(er) voor klanten en het aankoopproces vereenvoudigd. Dit biedt ruimte voor upsell-mogelijkheden.

NAAR BOVEN