Nick Beuzekamp - Owner The Big Boys TableIEDEREEN MAG AANSCHUIVEN

 

The Big Boys Table is voor iedereen die zich bezig wil houden met verbeteringen van  organisaties. Ik heb een commerciële achtergrond en ben dit bedrijf begonnen om (sales)organisaties sterker te maken. Het doel is de winst vergroten door de omzet te verhogen.

 

AANKOOPPROCES

De afgelopen jaren heb ik ervaren dat het verkoopproces hevig is veranderd. Eigenlijk is het salesproces niet veranderd, maar het aankoopproces. Waar 10 jaar geleden de accountmanager DE belangrijkste schakel was voor de benadering van een potentiële klant, is deze rol nu verplaatst naar jouw website (en overige communicatie). In 60% van alle gevallen is de ervaring van de website doorslaggevend voor nadere kennismaking.

 

MAAIVELD

Onbekend maakt onbemind en iedereen is bang voor het onbekende. Er is maar één manier om hier verandering in te brengen en dat is boven het maaiveld uit komen. Laat zien wie je bent, wat je doet en waarom je het doet. Toon expertise, laat die spierballen zien! Dat is de gedachte vanuit TBBT. Company Branding is de grootste beïnvloeder van de beleving van de klant en is de basis voor jouw salesorganisatie!

 

CAMPAGNES

Bijna iedereen die ik ken heeft een hekel aan cold-calling. Het is veel werk, kost veel tijd en heeft een zeer laag succesgehalte. Als je 5% rendement uit je telefoontjes haalt, is dat al veel. Deze cijfers kun je verbeteren door hieraan één of meerdere campagnes te koppelen. Helaas  zie ik dit weinig gebeuren en als het gebeurd wordt het niet (goed) opgevolgd. Deze campagnes zetten wij voor je op en reken maar dat ze op gaan vallen. Waarom? Omdat wij het nét even anders doen!

 

 

The Big Boys Table
creative - sales - marketing - visual - increase profit - company branding
Owner
[email protected]
+31623137418
DOB: 03/05/1978