Over The Big Boys Table

The Big Boys Table houdt zich bezig met alles wat online gebeurd. Voor omzet en leads is dit een waanzinnig kanaal, mits je deze goed inzet. Bezoekers moeten je kunnen vinden en de site moet snel, overzichtelijk en met name conversiegericht werken. Als het meer dan 8 seconden duurt om de nodige informatie of aankoop te kunnen doen, heb je verloren. Wij optimaliseren websites, werken aan je vindbaarheid en zorgen dat jij de leads krijgt die je verdient!

meet us
see our offer
Waarom ik The Big Boys Table ben gestart

Waarom

The Big Boys Table is voor iedereen die zich bezig wil houden met verbeteringen van organisaties. Van oorsprong heb ik een commerciële achtergrond en ben dit bedrijf begonnen om organisaties sterker te maken, met name hun verkoopresultaat.

Conversies en leads

Diensten

Sales zit in ons DNA en hebben de kracht van marketing daarmee gecombineerd. Alles draait om leads, prospects en uiteindelijk klanten. Niets geeft een grotere kick dan een (grote) lead jouw offerte te zien tekenen. Wij kennen dat gevoel maar al te goed ? Elke branche is anders en de leadwaarde varieert enorm. Daarom stemmen wij af hoeveel een lead mag kosten. Hierdoor kunnen we een realistisch budget afgeven waarmee je jouw doelstellingen kunt bereiken. Samen maken wij een campagne om dit doel te bereiken. Begrijp ons niet verkeerd, een campagne kan van alles zijn, fysieke mailing, Google Adwords, Facebook of een combinatie van allen.

Iedereen heeft een visie, wij ook

Visie

De afgelopen jaren is het verkoopproces veranderd. Informatie is eenvoudig te vinden en de verwachtingen vanuit de klant is gestegen. Het “business”model van benaderen is op zijn retour en dient meer gericht te worden op een persoonlijke basis. Potentiële klanten moeten zich kunnen identificeren met jouw organisatie, maar dan moeten ze wel van je bestaan afweten!

Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden, geloven wij niet in de lieve, gekaderde benadering binnen de verkoop. Wij zijn Big Boys en doen zaken op een unieke manier. Dit zorgt ervoor dat je organisatie meer exposure krijgt. Deze aandacht helpt je om meer marktaandeel te krijgen en daardoor meer winst te maken.

Bij een visie hoort een missie

Missie

Wij helpen alle organisaties naar een betere online zichtbaarheid, bedenken en voeren (online) campagnes uit en optimaliseren jouw branding en imago. Uiteindelijke resultaat is meer leads en de stijging van de verkoop. Wij zijn een investering, geen kostenpost!

“Goede club. Veel praktijk ervaring in de IT sector. Professionele aanpak, meedenkend, ambitieus, enthousiast. Niet lullen maar poetsen mentaliteit. veel creativiteit en out of the box denken. Voor ons een partner waar we in de toekomst vaker mee zullen werken.”

Nils 't Hart - Improved IT

Nick Beuzekamp - Over The Big Boys TableWaarom ik The Big Boys Table ben gestart

The Big Boys Table is voor iedereen die zich bezig wil houden met verbeteringen van organisaties. Van oorsprong heb ik een commerciële achtergrond en ben dit bedrijf begonnen om organisaties sterker te maken, met name hun verkoopresultaat. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar verder. Het doel is nog steeds hetzelfde, maar de invulling heeft concrete dienstverlening gekregen. Waar voorheen ik het verhaal moest uitleggen, kan nu samengevat worden in één vraag:

“Wat mag een lead kosten?”

 

AANKOOPPROCES

De afgelopen jaren heb ik ervaren dat het verkoopproces hevig is veranderd. Eigenlijk is het salesproces niet veranderd, maar het aankoopproces. Waar 10 jaar geleden de accountmanager DE belangrijkste schakel was voor de benadering van een potentiële klant, is deze rol nu verplaatst naar jouw website (en overige communicatie). In 60% van alle gevallen is de ervaring van de website doorslaggevend voor nadere kennismaking.

MAAIVELD

Onbekend maakt onbemind en iedereen is bang voor het onbekende. Er is maar één manier om hier verandering in te brengen en dat is boven het maaiveld uit komen. Laat zien wie je bent, wat je doet en waarom je het doet. Toon expertise, laat die spierballen zien! Dat is de gedachte vanuit TBBT. Company Branding is de grootste beïnvloeder van de beleving van de klant en is de basis voor jouw salesorganisatie!

Conversies & Leads

Sales zit in ons DNA en hebben de kracht van marketing daarmee gecombineerd. Alles draait om leads, prospects en uiteindelijk klanten. Niets geeft een grotere kick dan een (grote) lead jouw offerte te zien tekenen. Wij kennen dat gevoel maar al te goed ? Elke branche is anders en de leadwaarde varieert enorm. Daarom stemmen wij af hoeveel een lead mag kosten. Hierdoor kunnen we een realistisch budget afgeven waarmee je jouw doelstellingen kunt bereiken. Samen maken wij een campagne om dit doel te bereiken. Begrijp ons niet verkeerd, een campagne kan van alles zijn, fysieke mailing, Google Adwords, Facebook of een combinatie van allen.

Klanttevredenheid

Nieuwe klanten zijn leuk, maar bestaande klanten leveren uiteindelijk het meeste op. Zij zijn bekend met je organisatie, je salescycle is korter en hebben meer vertrouwen. Deze klanten verdienen “persoonlijke” aandacht… Ja “persoonlijk”… Om iedereen echt persoonlijk te kunnen bedienen, vraagt dit heel veel effort van jou en jouw collega’s. Zij kunnen hun tijd beter besteden. Wij hebben genoeg methodes in huis waardoor zij persoonlijk worden geholpen door bijvoorbeeld triggers te activeren. Denk aan bepaalde acties (klikken) op je website en er wordt een email verstuurd naar de klant. Of een “kaartje” voor zijn verjaardag of… ach… verzin het maar. Wij denken hierin mee en breiden dit uit!

CAMPAGNES

Bijna iedereen die ik ken heeft een hekel aan cold-calling. Het is veel werk, kost veel tijd en heeft een zeer laag succesgehalte. Als je 5% rendement uit je telefoontjes haalt, is dat al veel. Deze cijfers kun je verbeteren door hieraan één of meerdere campagnes te koppelen. Helaas zie ik dit weinig gebeuren en als het gebeurd wordt het niet (goed) opgevolgd. Deze campagnes zetten wij voor je op en reken maar dat ze op gaan vallen. Waarom? Omdat wij het nét even anders doen!